Da jeg så sagde, at jeg havde fået konstateret hiv, blev der helt stille i den anden ende.
Så nu siger jeg det altid, hvis jeg møder nogen i byen og kan mærke, at det udvikler sig hen imod, at vi går hjem sammen.
Hvad han derefter gjorde, var ikke mit ansvar længere, forklarer Kasper, som ikke fortryder, at han og ekskæresten ikke brugte kondom: - Vi havde været kærester i et halvt år, da vi droppede kondomerne.
Der er utrolig meget uvidenhed om sygdomme i bøssekredse.For mig var det en helt naturlig ting, når man har været kærester så længe - at have tillid til hinanden.Han sagde til sine læger, at han ikke ville dyrke ubeskyttet sex igen, men kom ikke til flere lægeaftaler i Edinburgh, og på det tidspunkt var han flyttet til Brighton, siger anklageren.Behandlingen består af en enkelt pille, der skal tages hver eneste dag resten af ens liv på nogenlunde samme tidspunkt hver dag.Du er så dum.
hvad kvinder i chatten at lytte til ønsker at />


Han var ikke selv hiv-smittet, men det var en, som jeg kendte i forvejen, så det var let at få det sagt.
Jeg fortalte ikke, at jeg havde hiv, men selv om vi brugte beskyttelse, havde jeg det så dårligt over det bagefter og følte, at jeg havde forrådt ham.
Terapi i 18 måneder, annette Nielsen blev smittet af en kæreste i midten af 1990erne, men fik først konstateret hiv, da hun blev syg af en lungebetændelse, der varede fem måneder og var ved at tage livet af hende i 2005.
Sygehuset i Odense ikke har oprettet en gruppe af hiv-patienter, som kan støtte hinanden.Men min mor var fantastisk.Du vidste det ikke engang, skulle en af sexpartnerne, som insisterede på at bruge kondom, have fået at vide i et efterfølgende telefonopkald med Darryll Rowe.Så hun forstår godt, at hendes omgivelser kan reagere stærkt, når de får at vide, at hun har hiv.At tage kontakt til sin egen læge, men han sagde fortsat ikke noget.Det sværeste ved sygdommen har været også at skulle bære omgivelsernes sorg.Her handler det ikke bare om ens helbred, men også.eks.Hun skulle ellers have været på arbejde senere den dag, men tog fri, og i stedet tilbragte vi hele dagen sammen, fortæller Kasper.For derefter at meddele dem i beskeder, at han var HIV-positiv, og at de kunne være i riskozonen.
[L_RANDNUM-10-999]