Mar 9th, 2018 by, cleod9.
Hun holdt fast i, at hun ikke havde det på samme måde som mig og fleksibel premium justerbar liv, politik udløbsdato derfor gerne ville have et gravsted at besøge.
Jeg ved godt, at jeg i manges øjne er lidt underlig, fordi jeg synes, at der skal ske så lidt som overhovedet muligt i forbindelse med farmer ønsker en kone jordbær landmand min egen død.
Det skal de selvfølgelig hjælpe med, men ældre mennesker tør ikke sige noget, og de ved måske ikke, at de rent faktisk bør klage til taxaselskabet over den manglende service.
I starten var de meget forargede over den form for følelseskulde, som de udtrykte det.Jeg er alligevel efter egen overbevisning aldeles ude af stand til at følge med og se, om de gør det ordentligt, selv om jeg skulle have haft nogle ønsker.Det ved vist de fleste.For godt nok er jeg blå, rent politisk, men DF er en skamplet på et demokratisk land.Jeg har, som nogle måske ved, ikke været medlem af folkekirken siden jeg blev 18 år og er derfor ikke berettiget til at blive begravet i indviet jord.Jeg har prøvet det én gang; chaufføren blev stiktosset på mig og truede med alverdens straffeforanstaltninger, men jeg holdt på mit, og han vidste jo godt, at han intet kunne stille op, så jeg fik en gratis tur.100 kr, som behændigt ryger uden om regnskabet.Det må trods alt have været en god måde at dø på for ham.
Ikke desto mindre holder min påstand meget langt hen ad vejen, hvilket bestemt også er mit indtryk, når jeg taler med kolleger om det at køre i taxa.
Skal man ikke respektere love og regler, selv om man tilhører en anden kulturel/religiøs baggrund?
Da Charlotte engang bad mig om at melde mig ind igen, fordi hun så til sin tid kunne begrave mig ordentligt og sætte en gravsten og alt det der, stejlede jeg altså og mente, at meget; faktisk næsten alt, ville jeg gøre for hende, men.
Kunden ved desværre heller ikke, at hvis ikke der står noget på taxametret, behøver man ikke at betale.Det tror jeg, hun har tænkt en del over; især efter min fars død.Hendes morfar, som hun elskede og var meget tæt knyttet til, og hvor hun godt kan se, at et elsket menneske meget ofte dukker op i ens tanker, og at det ikke nødvendigvis har noget at gøre med at passe gravsteder.Det bli 100.Her kommer mine provokerende spørgsmål: Hvem udtrykker racisme over for hvem her i landet?Jeg har aldrig over for mine forældre lagt skjul på, at jeg ikke agter at passe nogen gravsteder.


[L_RANDNUM-10-999]